Pinse event

Omkring 45.000 konfirmander har i år fået udsat deres konfirmation. For at skabe opmærksomhed om det og forståelse for kirkens fællesskab opfordrer vi jer alle til at fremsende nedenstående Pinseforløb til jeres konfirmander.

Tanken er, at vi skal indsamle mange selfies og ud af dem skabe en kirke af "levende stene." Billedet vil, efterhånden som de fremsendte selfies kommer ind, blive mere tydeligt i sit udtryk.

Confi20 - Pinse eventBilledet kan zoomes ind og ud  - klik her

Hvis du synes, dine konfirmander skal opleve dette digitale event og opleve, at de ikke er alene, så fremsend dette link med en opfordring til at deltage.

https://www.konfirmandcenter.dk/e-forloeb/katalog/confi20/

Tanken er, at billedet, når der er kommet tilstrækkeligt antal billeder, i sit udtryk skal vise en kirke bygget af levende stene.

Deadline er pinsen, hvorefter billedet vil stå færdigt.

Vi vil dog løbende forsøge at lave en eller flere versioner.E-pinse

Vi har også udarbejdet et helt forløb om pinse, hvor ovenstående Conf20 event er en del af det. Det vil sige en gennemgang med "Adam og Noah", en oplæst bibeltekst og en række opgaver.

Du kan tilgå det her - klik her

Postkort

Om en uge vil vi præsentere en række digitale sommerpostkort, som kan bruges til at vedligeholde forbindelsen mellem præst og konfirmanderne hen over sommeren.