HUSK Confi20 pinse event

Vi håber, I har set, at vi har sat gang i pinse eventen "Confi20". Målet er at få samlet så mange selfies af konfirmander, der i år har fået udsat deres konfirmation pga. corona. Billederne skal bruges til at bygge en kirke af levende stene, og vi har brug for MANGE billeder, hvis det skal blive flot og symbolisere, at de ikke er alene, men en del af et stort fællesskab.

Send dette link til dine konfirmander, så de også kan være med:

https://www.konfirmandcenter.dk/e-forloeb/katalog/confi20/

Deadline er pinsen, hvorefter billedet vil stå færdigt. Vi vil dog løbende forsøge at lave en eller flere versioner.

"Confi20" kan laves for sig selv, men kan også indgå i forløbet E-pinse.

 

 


Send et postkort

Konfirmationsforberedelsen, som vi kender den, blev sat på pause den 11. marts, og mange steder er konfirmationerne udskudt til efter sommerferien. Det betyder, at der kan ligge en opgave i at forsøge at holde en kontakt til konfirmanderne hen over sommeren, indtil I skal ses igen. Ikke en undervisningsopgave, men en hilsen - en venlig tanke. Vi foreslår derfor, at I hen over sommeren sender et par postkort til jeres konfirmander, og vi har lavet en hjælp til, hvordan I kan gøre det på en enkel måde.


Kærlig hilsen præsten

Postkortene tager udgangspunkt i nogle af søndagenes prædiketekster for at slå et tema an, og der er også plads til, at du kan redigere i vores tekstforslag og skrive din egen personlige hilsen. Klik her for at se postkortene, og hvordan du sender dem.


Postkort med PostNord

Hvis du hellere vil lave din egen udgave af et postkort, der kommer fysisk frem i konfirmandernes postkasse, kan du på en nem måde lave et via PostNord. Det er også dejligt at få et postkort leveret med posten! Det kan enten gøres via PostNords app eller ved at klikke her.En hilsen til de kommende konfirmander

Husk også, at du kan sende en hilsen til dine kommende konfirmander, som helt sikkert vil blive både glade og overraskede over, at du tænker på dem allerede inden, de er begyndt. Klik her og se hvordan du kan gøre det.